Gruskonvertering av Varadero steg 5

Det har inte blivit så mycket åkt som jag trodde på Varaderon jag köpte i våras, och det är klart… har man en KTM 350 i garaget också så blir det nog oftast att man väljer den roligare av de två när man skall ut.
Nu har jag dock fått på grusdäck på Varan så litet roligare har den blivit. Har tänkt mig en litet längre grustur med den snart. Jag skall ut och guida en stor grupp danskar i slutet av september i norra Fryksdalen och det finns nog behov av att reka innan dess – ligger det inte träd över vägen så är väl vägen bortspolad på många ställen, så vägarna behöver nog kollas. Kanske någon som vill med ut och reka i så fall?

CIMG1559
TKC 80 fram och bak ser bra ut, eller hur?
CIMG1560

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *