Gruskonvertering av Varadero steg 2

När jag köpte Varaderon satt det en förhöjd Giviruta på den och för att jag skulle se över kanten var jag tvungen att sträcka på mig rejält annars hamnade överdelen av rutan mitt i synfältet. Funkar kanske på större vägar, men om man skall ut på grusvägen känns det viktigt att ha ”närsyn” på körbanan. Därför har jag kapat av rutan en dryg decimeter.

Har också fixat elanslutning och fäste till gps:en. Har monterat ett eluttag på panelen och ett RAM-Mount-fäste på styret. Har skruvat fast ett RAM round ball base på gps-hållaren så att jag lätt kan flytta gps:en mellan hojarna.

CIMG1492
Kapad ruta och gps i blickfånget.
CIMG1495
Universalfäste på undersidan av gps-hållaren gör den enkel att flytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *