Abstinensen och dess följder…

Efter att ha varit utan hoj i flera veckor började mc-abstinensen kännas allt svårare och för att råda litet bot på detta så åkte jag på en utflykt till Marin och Fritid i Örebro och provkörde en Husaberg 570.

Tanken var mest att provköra en Husa eftersom jag länge varit sugen på en sådan och dessutom få tillfälle köra litet hoj. Målet var definitivt inte att köpa en.

Provkörningen var ju inte direkt tråkig om man säger så och utflykten slutade med ett impulsköp. Har nu varit och hämtat hem hojen – en Husaberg 570 2011!

Tyvärr är den inte inregistrerad än, så någon grusåkning blir det inte den här helgen. Däremot har jag tänkt mig ut till Hynboholm i morgon lördag för litet testkörning. Grusåkningen får vänta tills jag har nummerskylt och försäkring.


Skall den här kunna ersätta SE:n? Ja, den ser ju lika kaxig ut iaf…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *