Mera vårmek

Nu är det slut med vinteråkningen för i år. Har ägnat några timmar under helgen till att byta bränslepump och drivpaket samt att sätta på ”sommardäck”. Nu står hojen på nästan landsvägsdäck med Karoo T fram och TKC 80 bak. Får bli några asfaltsmil nu för omväxlings skull. Kanske någon kvällstur under veckan nu när vi har fått sommartid?

Bränslepumpen är en vakuumpump som jag köpte från Raid Designs för ett tag sedan. Monteringen var enkel och hela arrangemanget är enkelt och snyggt och jag blev av med det ormbo av slangar som den gamla pumpen + bränsletrycks-regulatorn förde med sig. Det blir mycket lättare att ta av och på tanken med den nya pumpen också.

Drivpaketet är KTM originaldrev 16, 45 och kedjan är en RK O-ringskedja. Det är samma grejor som jag köpte förra gången och det höll i 1331 mil, vilken väl får anses godkänt på en 950 SE med den körning jag ägnar mig åt.


Vakuumpumpen på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *