Sensommarturen 2023 avklarad!

På fredag – lördag den 1 – 2 september körde vi årets andra grustur med AdventureBike Wermland. Och vi hade bra väder! Det brukar det iofs vara på turerna, men i år har det regnat i stort sett hela juli och augusti, så det passade ju bra att regnet upphörde dagen innan vi skulle köra 🙂

Den här gången var det tre deltagare; Roger och Robert från Söderköping och Lasse från Hammarö.

Vi körde i Västvärmland på fredag och i Fryksdalen på lördag. Fryksdalsturen var litet ändrad den här gången och istället för att köra från Torsby på östra sidan av Fryken vände vi söderut via Gräsmark. Körningen gick väldigt bra, men helt utan incidenter var det inte. På lördag var Lasse tvungen att bryta efter bara några mil p.g.a. kedjebrott på hans KTM 1290. Roger och hans Africa Twin tog sig ett lerbad också, men det sägs ju att det är bra för hyn 🙂

Jag hade lagt in några sträckor som jag inte rekat innan vilket ledde till att vi måste vända mitt i skogen en halvmil från norska gränsen p.g.a. för mycket vatten. Det märktes överallt hur mycket det regnat i sommar. Det blev någon extra mil och när vi kom hem på lördag eftermiddag hade vi kört 36 mil (plus 33 på fredagen). Middag och ett par öl satt bra på lördag kväll!

Tror att gästerna var nöjda med vägarna. Det är många mil av smala, krokiga och kuperade grusvägar och som vanligt hann vi även med med en hel del ”tjôt” och en och annan rövarhistoria mellan körningarna. Kul att lära känna er, Roger, Robert och Lasse!

Om det blir några fler turer framöver återstår att se. Annonseras i god tid här på hemsidan och på Facebook i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *