Gruskörning i Värmland aug/sep 2023

Nästa grusarrangemang med AdventureBike Wermland genomförs torsdagen den 31 augusti – söndagen den 3 september. *** EN PLATS KVAR ***

Så här ser upplägget ut:

  • Ni anländer på torsdag eftermiddag den 31 augusti, installerar er i lägenheten och sedan har vi gemensam middag/försnack på kvällen.
  • Vi åker hoj hela fredagen och lördagen, drygt 30 mil/dag. Frukost och middag äter vi i huset och lunch fixar vi längs vägen.
  • Frukost och hemfärd på förmiddagen söndag den 3 september.

Priset är 3000 kr/person och i det ingår tre övernattningar (inkl. sänglinne), tre middagar, tre frukostar, två luncher och drygt 60 mil guidad mc-åkning. Du skall inte behöva fundera på annat än att åka hoj, uppleva vackra platser, umgås och äta gott. Högst fyra deltagare per grupp.

Ni bor i vårt Bed & Breakfast på Färjestad i Karlstad (Färjestads B&B), där ni disponerar en tvårumslägenhet på 50m2 samt ett uterum på 24m2. Här kan du lämna din packning under dagarna då vi kör hoj.

Vi kommer att åka mestadels på krokiga och kuperade grusvägar. Några transporter på asfalt förekommer.

Säkerheten kommer att vara i fokus. Körningen handlar inte om ”grusrace” och vi kör hela tiden på vägar, även om de är små ibland. Jag kommer att undvika alltför svåra sträckor. Tempot kommer att anpassas för alla och vi följer terrängkörningslagen och kör inte förbi stängda bommar eller förbudsskyltar.

Du behöver ha viss vana av körning på grusväg. Personlig skyddsutrustning är en självklarhet.

Jag planerar in tankstopp, fika och lunch på trevliga ställen. Du behöver ha bensin för ca 20 mil vid start.

Du deltar med egen hoj och det skall vara en hoj som funkar på grusväg. Själv kör jag en Honda CRF 250L. On-/offroaddäck eller grusdäck är nödvändiga för att du skall kunna njuta av körningen och för säkerheten. All körning sker på egen risk.

Vi kommer att köra enligt rotationssystemet. Hur det funkar förklarar jag på plats, men det är busenkelt och gör att man minimerar onödiga stopp och risken att tappa bort varandra är minimal.

Låter det spännande? Anmäl dig till mig på anders56jonsson@gmail.com

Betalning sker vid ankomst med Swish eller till Bg 5415-2756.

Info om bokningläget sker löpande här på hemsidan och på Adventurebikes facebooksida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *