AdventureBike Wermland börjar köra igen – med nytt koncept

Nu återupptar jag grusturerna i Värmland efter fem års uppehåll och med nytt upplägg. Nu utgår vi från Gräsmark – mitt i grusparadiset.
Så här ser upplägget ut:

I upplevelsen ingår boende, alla måltider, all bensin som går åt under turerna och guide under körningen, dvs. ALLT. Det blir som All Inclusive fast på motorcykel. Du skall inte behöva fundera på annat än att åka hoj, uppleva vackra platser, umgås och äta gott under hela vistelsen.

Vi kommer att åka ca 25 mil/dag mestadels på krokiga och kuperade grusvägar. Några transporter på asfalt förekommer. Fokus ligger på lugn körning på fantastiska grusvägar med fina vyer och upplevelser längs vägen.

Säkerheten kommer att vara i fokus. Det handlar inte om ”grusbus” i traditionell bemärkelse. Jag kommer att undvika svåra sträckor och tempot kommer att anpassas för alla. Vi kör inte förbi låsta bommar och vi håller oss på rätt sida om terrängkörningslagen.

Jag passar in tankstopp och lunch på trevliga ställen.

Vi kommer att bo på Naturcamping Lagom i Gräsmark. Frukost och middagar äter vi i Naturcampings matsal.

Även om det handlar om lugn körning bör du ha viss vana av körning på grusväg. On- offroaddäck eller grusdäck är nödvändiga för att du skall kunna njuta av körningen och för säkerheten. Personlig skyddsutrustning är en självklarhet.

Vi kommer att köra enligt rotationssystemet. Hur det funkar förklarar jag på plats, men det är busenkelt och gör att man hela tiden får byta plats i gruppen och risken att åka vilse är minimal.

Turerna arrangeras enligt önskemål vad gäller datum, antal dagar, mm. med reservation för att ledigt boende finns.

Pris enligt överenskommelse efter att jag fått er förfrågan.

Låter det spännande? Anmäl dig till mig på anders56jonsson@gmail.com

Kolla också min sida på Facebook.

Välkomna!
Anders Jonsson

Någonstans i Värmland den 5 juli 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *