Farlig höjning

När jag hade Husa 570:n så hände det vid två tillfällen att något av överfallen som håller styret gick av. Ingen som jag märkte vid körning som tur var, men jag upptäckte det då jag skruvade och det är ju ett riktigt läskigt fel. Tänk om man plötsligt håller styret löst i händerna när det går riktigt fort!

Visste aldrig vad detta berodde på, men idag skulle jag flytta över styrhöjarna som jag använt på Husan till min nya KTM. När jag skulle skruva dit överfallen så märkte jag att styret inte låg riktigt rätt i styrhållarna utan den högra satt litet snett. Skulle tro att dettta var orsaken till att överfallen gick sönder tidigare. Dålig passning på styrhöjarna har gjort att överfallen belastats snett och spruckit. Farligt i så fall.  Dessa styrhöjare hamnar i återvinningen!

CIMG1481

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *