Morsdagsenduron 1 juni 2013

Mors dag  är ju alltid den sista söndagen i maj och då skulle egentligen morsdagsenduron ha gått av stapeln på Björbybanan, men då var det alltför blött i skogen för att köra tävling, så den blev flyttad till den 1 juni. Mor blev säkert glad för detta, men särskilt torrt var det inte i skogen. Själv var jag med, men inte som tävlade (och tur var väl det), utan som funktionär.

Åkte ut på långvarvet och ställde mig i en lång och blöt backe där jag fick försöka visa åkarna på rätt spår och hjälpa till att lyfta upp dem som körde fast. Efter att ha varit med och lyft ett antal hojar och kört igenom en sönderkörd bana var jag rejält trött när jag kom fram till start-/och målplatsen. Det var väldigt varmt den här dagen också, så jag är full av beundran för alla dem som körde runt sex varv på den här banan.

Jag lade ifrån mig hjälmen bredvid spåret med kameran på. Här är några snuttar:

DSCN0136

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *