Rehab och underhåll

Just nu är allt stilla på hojåkningsfronten. Opererade min ena axel den 24 september och än är det ett tag kvar innan det kan bli tal om någon åkning. Skulle nog iofs kunna köra grusväg igen om ett någon vecka, men risken för att jag åker omkull och skadar mig igen är alltför stor. Axeln behöver läka ett tag till först, så jag får roa mig med sjukgymnastik istället.

Har dock kunnat köra hojen till GMC där de har kollat ventilerna. (skyllde på min axelskada och lämnade in den istället för att göra jobbet själv). Husan har gått 126,5 timmar och inget behövde åtgärdas. Ganska bra tycker jag eftersom den gått en hel del grusväg och isbana med högt varvtal. Husaberg 570 är en dual sport!

Får se om det är något mer man kan kosta på den medan den står stilla. En styrdämpare och en extra omgång hjul står högt på listan. Får väl skriva till tomten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *