Välkommen till min nya hemsida!

Min gamla hemsida Anders MC har nu flyttat hit till ny adress. Den har fått nytt namn och en helt ny design med ett modernare stuk än den gamla som skrevs i Front Page.

Nu använder jag WordPress istället, vilket kommer att göra skrivandet och redigerandet enklare. Nu kan jag också jobba webbaserat med redigeringen.

Den nya sidan kommer att fungera mer som en blogg där nyaste inlägget alltid hamnar högst upp samtidigt som inläggen sorteras enligt de kategorier som du kan välja bland i rullisten till vänster. Längst upp på sidan visas vilken kategori du befinner dig i just nu.

Exempel: Reportaget från MC-mässan nedan hittar du också under kategorin ALLMÄNT, rapporter från olika mc-turer finns under MC-ÅKNING>MC-TURER, osv. Efter varje inlägg finns en kommentarsfunktion, så det är möjligt att kommentera varje inlägg (eller kanske ställa frågor).  I bloggen kommer jag att skriva när det är åkning på gång för egen del så att jag kan få sällskap. Då det finns en kommentarsfunktion till varje inlägg så blir det också enkelt för andra att se vilka som vill med och åka.

Sidan är naturligtvis också en marknadsföringskanal för mina organiserade turer. Info om detta hittar du under kategorin AdventureBike Wermland.

I den övre kanten av sidan hittar du en karta och vissa av inläggen kommer att märkas ut på kartan och genom att bläddra med pilarna på kartan kan du se var olika aktiviteter ”utspelar sig” i geografin. Förhoppningsvis skall det inspirera till mer resande för egen del. På den nya sidan blir det också lättare att lägga in filmer. Detta tillsammans med det faktum att jag köpt mig en GoPro hjämkamera skall förhoppningsvis leda till att filmarkivet utökas efter hand.

Sidan är inte färdig i det här skicket som du ser den nu och det kommer den nog aldrig att bli, utan förhoppningsvis kommer den att utvecklas vidare framöver. En del material från den gamla sidan kommer att flyttas över hit samtidigt som andersjonsson.se kommer att gå i ide för ett tag framöver.

Hoppas ni kommer att gilla den nya sidan! Skriv gärna en kommentar nedan eller en hälsning i gästboken och tala om vad ni tycker. Hittar ni brutna länkar eller andra felaktigheter så tala om det också.

Stort tack till Rebecka Bergström på Bergstrom Productions  som hjälpt mig att bygga upp sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *