Varning!

Skulle montera styrhöjare på Husan idag och när jag skruvade loss överfallen som håller fast styret så såg det ena ut så här:

Hade inte varit kul om styret hade lossnat i 100! Vet inte vad det kan bero på, men styrfästena på hojen är vändbara för att man skall kunna variera läget på styret. Kan ha varit så att jag vänt dem olika förra gången jag grejade med detta och att det utsatt fästet för spänningar på något sätt. Känns litet läskigt hur som helst. Man vill ju lita på att man kan hålla i sig i styret. Tänker hålla noggrann kolla på detta nästa gång jag jobbar med styret.

Åkte till GMC  för att beställa ett nytt, men de hade inget på lager så Göran plockade bort ett fäste från sin egen KTM 350, så nu har man en körbar hoj igen. Bra service!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *