GGN 2011 inställt!

för mig alltså…

Beslutade mig idag för att ställa in mitt deltagandet i Gotland Grand National.
Anledningen är framför allt att hojen fortfarande står på verkstad och den lär bli kvar ett tag till tyvärr. Den senaste tidens flitiga tränande i endurospåret har totalt slitit ut Rekluse-kopplingen och oljefilter, oljepump, mm. är fyllda av klet från lamellerna och oljetrycket i motorn är borta. Förhoppningsvis räcker det att göra rent och byta oljepump och lameller, men det tar tid och träningen blir lidande. Skall man köra 950 på Gotland bör man nog inte komma oförberedd…

Dessutom är jag tveksam till att montera Reklusen igen. Visserligen funkade den perfekt och gjorde endurokörning fullt möjlig med SE:n, men allt slirande sliter på grejorna och jag kommer nog att montera tillbaka originalkopplingen.

Faktum är att jag så smått har börjat fundera på att byta hoj eller komplettera med en till. Något lättare kanske? Vi skall väl alla den vägen vandra? (verkar det som iaf när man ser vilka hojar folk köper).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *