Gotland Grand National 2011

Det blev ju inget Fyradagars i år så vad gör man istället? Har i ett par års tid gått och funderat på att anmäla mig till GGN och köra loppet med SuperEnduron – och nu är jag anmäld till 2011 års tävling!

Går det att köra GGN med en 950 SE? Ja, några har ju gjort det tidigare så det går ju bevisligen, men det hänger förstås på chauffören…

Nu är det så att jag förutom själva loppet har tänkt göra detta till ett litet mini-äventyr och köra hojen från Karlstad till Nynäshamn (32 mil) på torsdag, åka över till Gotland, köra GGN på lördag den 5 november och sedan ta färjan tillbaka på söndag och köra hem till Karlstad med hojen. Stôlligt? Ja definitivt, men just nu känns det mest kul. Har bokat färja och boende, ordnat med däcksbyte, tvättning, osv.

Det är ju en del logistik som måste lösas genom att jag inte kommer att ha tillgång till bil på ön, men det skall nog funka. Jag kommer att köra till Gotland på några gamla skräpdäck och byta till nya innan tävlingen. Får bara hoppas på att vädret är på min sida. Blir det massor av regn eller annat skitväder får jag väl bita i det sura äpplet och boka av alltihop.

Men nu när jag har stuckit ut hakan och offentliggjort detta så får jag väl lita till vädergudarna och hoppas att man hinner träna en hel del under de dryga två månader som är kvar. Är det någon mer som vill med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *