AdventureBike Wermland (kanske) börjar köra igen

2016 slutade jag med grusturerna i Värmland. Svårigheter att kombinera arrangemangen med jobbet och en viss känsla av att förnyelse behövdes var anledningar till att jag lade ner.

2021 blir det litet lugnare på jobbfronten eftersom jag går i pension 🙂 så jag har planer på att starta verksamheten igen – dock med ett annat koncept.

Det jag tänker mig är att köra mindre grupper (max sex deltagare) och koncentrera körningen på litet lugnare körning i två dagar på grusvägar passande för de flesta äventyrshojar. Boende, lunch och middag blir i lägenhet i mitt eget hus i Karlstad. I övrigt ser körningarna ut som tidigare med ”fullservice” under hela dagen.

Vad tror ni om detta? Om intresse finns kommer jag att planera för de första turerna i början av hösten 2021.

Kom gärna med feedback!

/Anders J.

2 reaktioner till “AdventureBike Wermland (kanske) börjar köra igen”

 1. Hej, jag är en 13 grabb som undrar om du fortfarande håller på med det här. Alltså lugnt körande på grusvägar med cross eller om du har några tips om grusvägar man kan köra cross på här i värmland. Jag och farsan letar och letar men hittar aldrig något ställe att köra på.
  Skicka gärna svaret på min email. allenalle08@gmail.com

  1. Hej!
   Nej, jag har inga turer på gång just nu men kanske i höst. För att hänga med måste man dock ha landsvägsregistrerad hoj och körkort.
   Var bor ni någonstans? Det finns gott om grusvägar i Värmland men om ni kör crossar rekommenderar jag att ni kontaktar en klubb som har crossbana. Kil har en fin bana t.ex. eller Karlstad MX i Hynboholm utanför Karlstad.
   mvh
   Anders J.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *