Battle of Vikings 2015

Var och kollade på Battle of Vikings i Storstenshöjden i år också. Otroligt kul och publikvänlig tävling. Inte så förar- och mc-vänlig dock. Det är en stentuff utmaning och man blir verkligen imponerad av dem som lyckas ta sig runt hela banan.
Joakim Ljunggren dominerade stort och vann i överlägsen stil. Strongt gjort av Amanda Elvin också att som första kvinna ta sig runt ett varv. Såg hur hon slet i Hamburger Hill och lyfte upp hojen i kraftigt motlut och tog sig vidare. Många moment var spektakulära och på slutet var det ett par som tappade sina hojar från trärampen i extremparken (minst tre meter), klättrade ner, startade hojarna och körde vidare. Tror de körde KTM…
Här följer en dålig mobilfilm med några snuttar från banan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.