Nya kängor o byxor

Har investerat i nya crosskängor och byxor.

Kängorna är ett par Sidi Crossfire SRS 2. Inte de billigaste precis, men jag har ett par Sidi sedan tidigare och de har hållit i drygt 12 år och och funkar fortfarande. Skall använda de gamla som vinterstövlar i fortsättningen. Sidi verkar vara bra kvalitet alltså och de nya sitter skönt. Körde premiärtur på Hynboholm med dem idag och när jag väl var ute i spåret så tänkte jag inte ens på att jag hade sprillans nya kängor på mig, vilket bör vara ett bra betyg.

Byxorna är Klim Dakar Pants. Mina tredje Dakar faktiskt. De sitter bra, har bra kvalitet och flera praktiska detaljer. Den här gången köpte jag ett par ”In The Boot Pant” för att slippa fladdrande byxben som fastnar i fotpinnarna.

Här är ett modefoto för nördar:

CIMG1617

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *