Ingen grustur i september 2012!

För första gången sedan 2007 blir det ingen grusåkning med AdventureBike Wermland detta år. Dåligt med bokningar och egna skador med risk för operation framöver gör att jag måste ställa in turen i september. Får se om det blir någon tur nästa år. Fortfarande finns möjlighet att boka specialdesignade turer under hösten, men då vill det till att det passar in bland älgjakt och annat som händer.

I år annonserade jag turen som en lugnare grustur på litet större vägar som även skulle passa större offroadhojar, men det verkar inte ha varit rätt koncept. Tidigare turer har alltid varit tredagars grusbus utan packning och med återkomst till ett ”basläger” varje kväll med möjlighet till relax och ”töling”. Man kanske skulle tänka i andra banor inför framtiden. Kanske skulle man ta sig längre norrut och köra i den ”riktiga” vildmarken som finns i Nordvärmland och uppåt Dalarna? Eller ordna en riktig långtur med övernattning i tält? Eller köra i spåren av Swedish Rally och hoppa långt vid Colin´s Crest? Eller…? Har ni förslag så kommentera gärna i fältet nedan. Den Värmländska grusterrängen finns ju kvar och hoj vill vi ju åka!

Mvh
Anders Jonsson
AdventureBike Wermland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *