KTM 950 Superenduro -06 !!SÅLD!!

Nu säljer jag min 950 SE. Det är en -06 som har gått 3787 mil.

Full servicebok finns. Den är nyservad 2011-10-28 på Eurospeed i Karlstad med ny olja, filter och nya lameller. Har ej körts sedan dess eftersom jag har köpt endurohoj. Hojen har följande extrautrustning:

Förlängd/breddad hasplåt, KTM original styrhöjare, Raid Designs vakuumbränslepump, Shorai lättviktsbatteri, BlackDog´s sidostödsförflyttare, 12-voltsuttag för GPS och en liten ruta som styr undan vinden ganska effektivt. Den har också passagerarfotpinnar vilket inte var original på 06-orna. Sadeln är litet sänkt eftersom det är en mycket hög hoj i original. Den är bänkkörd och ombestyckad på Eurospeed 2007.

En del repor finns förstås – det är ju en grushoj. Hojen är körd som en SE skall köras, dvs. offroad och på grusväg, men den har servats regelbundet och servicejournal finns. Det sitter offroaddäck på hojen idag med däckslås och korv i framdäcket. Hjulen är balanserade med låsen. Om du vill ha slang istället för korv i framdäcket så byter jag.

Jag är i princip den ende ägaren eftersom den endast hade gått 80 mil när jag köpte den i november 2006. Jag har varit mycket nöjd med denna hoj och jag har använt den till både grusåkning, lättare enduro och touring. Har även kört ett par 4-dagars enduro med den, senast i Hässleholm 2010. Den funkar till allt från touring i Norge till endurospår, men bäst är den på grusväg där jag tror att detta är den optimala hojen.

Bilderna i bildspelet är tagna den 25/2 och som du ser är den lätt dekaltrimmad och med en del smårepor i plasten, men dem får du på köpet!

Det är med viss sorg som jag gör mig av med den, men jag har som sagt köpt mig en endurohoj som senare skall kompletteras med något mera landsvägsmässigt.
Är du intresserad så hör av dig via mail eller telefon. Priset är 47 000 kr.
mvh
Anders Jonsson
Karlstad

0730-66 71 00
anders.f.jonsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *