Grusåkning 16 – 18 september 2010

Torsdag – lördag den 16-18/9 kördes AdventureBike Wermlands hösttur. Ca 90 mil grusväg, traktorväg och offroad avverkades på tre dagar. Inte utan att det kändes i kroppen på lördag eftermiddag…

Den här gången var det bara fyra deltagare förutom jag själv. Det var fyra gasglada norrmän varav tre (Jann,  Hans-Petter och Berndt) varit med flera gånger förr och så var det Roy som var med för första gången.

Eftersom det var en liten grupp som alla var vana förare så kunde vi åka undan ordentligt och vi hade ett bra flyt i körningen. Vi hade flyt med vädret också. Det regnade nästan överallt, utom där vi råkade befinna oss under de tre dagarna. Betydde perfekta vägar och absolut dammfritt alltså!

Årets turer är nu avslutade och vi får se om det blir någon fortsättning nästa år. Har funderat en del på detta i år. Känner ibland att det kanske är dags att förändra konceptet litet. Men det är klart – efter tre dagars bra åkning tillsammans med dessa glada gutter så vet man aldrig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *