Varaderotrimning del 3

Nu är framfjädrarna från Öhlins och ny olja på plats i gaffeln. Pinsamt nog satt det redan Öhlinsfjädrar monterade vilket jag fick se när jag plockade isär… Gaffeln har inte varit dålig förut, men litet väl mjuk har den varit, så förhoppningsvis gör oljebytet ändå viss skillnad. Nu har jag alltså ett par Öhlinsfjädrar till salu. Hör av er om ni är intresserade.

Har också bytt ut växelpedalen med tillhörande länkage mot en snyggare och robustare pedal monterad direkt på utgående axeln. Fattar inte vitsen med länkaget ärligt talat. Kanske finns det där för att lättare kunna justera in rätt läge?
Tog en provtur när allt var klart och hojen gick kanonbra! Den nyrenoverade fjädringen funkade ännu bättre än förut, motorn drar jämnare och bättre än tidigare och med den nya växelpedalen kunde jag utan problem köra Varaderon med crosstövlar.

Nu ser man fram mot säsongen 2016!

IMG_0645[1]
The Original Gold

IMG_0652[1]
Litet dekaltrimning gör hojen snabbare!

IMG_0649[1]
Original med länkage.

IMG_0657[1]
Touratechs variant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *