Händelserik Kristi Flygare 2015

Under Kristi himmelsfärdshelgen var ett gäng från Kumlatrakten här och åkte MC. Det var två tjejer och fem gubbar i varierande ålder ( + jag själv) som drog iväg på en tvådagarstur den 15 och 16 maj.
På fredag den 15:e körde vi västerut genom bl.a. Glaskogen och på lördag blev det Fryksdalen.
Körningen flöt på bra och alla verkade nöjda, men på lördag eftermiddag drabbades vi tyvärr av en olycka där en av deltagarna åkte av vägen och ramlade nerför en slänt. Det blev sjukhusbesök och hemforsling av hojen på släpkärra. Som tur var så blev det inga allvarliga skador.
När vi övriga åkte tillbaks till Kil för att tanka och äta mat så blev några av oss livräddare åt en (nästan) medvetslös man på torget. Ambulansen fick hämta honom och det slutade förhoppningsvis bra. Kil by lördagseftermiddag är en sevärdhet i sig…
Slutet gott och allting gott. Kanske det blir en ny tur nästa år?

Här är litet film från dag 2:

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.