…och en hoj till!

Hastigt och lustigt har jag blivit med en motorcykel till.
Gjorde ett slags impulsköp i fredags då jag hittade en Varadero på Blocket till rätt pris och jag köpte den osett. Idag var jag och Kim Johansson iväg till Hälleforsnäs och hämtade den.
Det är en Varadero -00 med väskor, toppbox, kraschbågar och Öhlinsdämpare bak. Har bara hunnit provköra den runt kvarteret ännu, men allt verkar funka förutom halvljusomkopplaren. Dessutom är kåpglaset alldeles för högt för lilla mig, så det måste kapas. Litet fix är det alltså och olja, filter, mm. måste ju kollas.
Jämfört med 350:n är ju Varaderon ett tungt as, men efter litet mer fix och trix och med andra däck hoppas jag kunna köra både grus och asfalt med den här  – och hustrun skall övertalas att följa med också.

CIMG1458
Det är ingen enduro direkt…
CIMG1460
…men den har litet guldkomponenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.