Premiär i spåret med nya hojen

Så var det dags att testa 350:n i Hynboholmsbanan. Det var fantastiskt fint väder idag. 10 plusgrader och sol och i banan var det rena sommarunderlaget – och detta den 9 mars!

Hur var hojen att köra då?

Ja, det märks direkt man startar att den är lättare än 570:n och har en motor som är betydligt snällare i endurobanan. Jag kommer förmodligen att kunna köra litet snabbare med den här och bli mindre trött. Idag blev jag dock inte mindre trött. Det var gôrjobbigt att köra i lössanden i Hynbohom och det känns att konditionen inte är på topp. Jag tränar en del på gym, men det hjälper nog inte mycket i den här sporten tyvärr. Dessutom är jag är ju van att köra med Rekluse och det var litet ovant att vara utan den. Jag kommer montera Rekluse på den här också så fort som möjligt. Dessutom planerar jag en del annan gubbutrustning som lågsadel och kanske på sikt en styrdämpare.

Motorn på 350:n är mycket snällare i botten än Husan samtidigt som den känns mer rejsig och varvvillig. Det blir nog bra det här när jag vant mig och skaffat mig bättre kondition…

CIMG1456

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *