Sulning av stövlar

Idag blev det ingen åkning utan jag ägnade mig åt att leka skomakare istället.
Har satt fast glidsulor av plast under crosstövlarna, så nu är det bara att hoppas på att snön kommer så att det blir några snöspår att testa dem i.
Det är 2mm truckplast som jag har använt och skruvat fast på stövlarna. Återstår att se om sulorna kommer att sitta kvar eller inte när man ger sig ut i spåret.
Stövlarna är tio år gamla Sidi Flex Force, så det gör inte så mycket att man behöver skruva i dem, men helst skulle jag vilja ha någon form av ”plastgaloscher” som man enkelt kan ta på och av. Jag kör ju ofta hojen till och från banan och jag misstänker att de här stövlarna kan kännas rätt så halkiga vid rödljusen.
Får se om man kan uppfinna något…

 CIMG1356

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.