Det blir sommaruppehåll :-(

Ny datortomografi i torsdags och läkarbesök igår. Tydligen är skadan litet allvarligare än jag trodde – eller i alla fall litet mer komplicerad. Det är inte bara en spricka, utan en bit av benet i axelleden har gått av och flyttat sig ca en centimeter.

Läkarna hade funderat fram och tillbaka om det är operation eller konservativ behandling, dvs självläkning, som är bästa medicinen. Resultatet av funderingarna blev självläkning och fixering av vänsterarmen i tre veckor framåt, därefter skall jag börja med sjukgymnastik. Läkaren konstaterade torrt att enduro inte är detsamma som sjukgymnastik, så det lär dröja ett tag innan jag kan åka hoj överhuvudtaget och enduroträning får vänta ytterligare. Han tyckte nog att jag hade skött mig ganska dåligt efter de senaste skadorna.

Det får bli promenader istället för mc ett tag framöver. Om allt läker som det skall så skall det väl inte börja växa mossa på hojen i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *